Ο ΙΑΤΡΟΣ

Βιογραφικό σημείωμα

Image
O ορθοπαιδικός χειρουργός Δρ. Κωνσταντίνος Σ. Σκαγιάς γεννήθηκε στην Αθήνα την 01.05.1969. Αποφοίτησε από το Lycee Leonin Patisia με βαθμό «Άριστα» το 1987. Τον Οκτώβριο του 1995 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή με βαθμό «Άριστα».

Το Σεπτέμβριο του 2008 ολοκληρώνει την ειδίκευσή του στη Χειρουργική Ορθοπαιδική και Τραυματιολογία στη Β’ Ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν.Ν.Α. «ΚΑΤ». Μεσολαβεί υποειδίκευση 6 μηνών στην κλινική της Πλαστικής Χειρουργικής, 6 μηνών στην κλινική Αθλητικών Κακώσεων και 12 μηνών στην κλινική της Παιδορθοπαιδικής στο Γ.Ν.Παίδων Πεντέλης εκτελώντας πληθώρα ορθοπαιδικών επεμβάσεων, καλύπτοντας ένα σημαντικό εύρος της Ορθοπαιδικής Χειρουργικής (χειρουργική καταγμάτων ενηλίκων και παίδων, ολικές αρθροπλαστικές, αρθροσκοπικές επεμβάσεις, χειρουργική Σπονδυλικής στήλης ενηλίκων και παίδων, μικροχειρουργική και χειρουργική άκρας χειρός).

Τον Απρίλιο του 2009 διορίζεται Επικουρικός Επιμελητής της Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων του Γ.Ν.Ν.Α. «ΚΑΤ».

Παράλληλα λαμβάνει μέρος ως ομιλητής σε σεμινάρια, σε ελληνικά και ξένα συνέδρια, συμμετέχει την περίοδο 2004 - 2010 στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εργαστηρίου Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος του Γ.Ν.Ν.Α. «ΚΑΤ» με κατεύθυνση τα μεταβολικά νοσήματα των οστών (κύρια την οστεοπόρωση), όπου και εκπονεί τη Διδακτορική Διατριβή του, ένα πολυετές πόνημα που βαθμολογείται από την εξεταστική επιτροπή με βαθμό «Άριστα».

Από τον Ιούλιο του 2010 μέχρι και σήμερα ιδιωτεύει, ενώ διετέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος της ορθοπαιδικής κλινικής του Doctors’ Hospital και διατηρεί επιστημονικές συνεργασίες με ιδιωτικές κλινικές. Είναι μέλος ΙΣΑ, ΕΑΕ, ΕΛΙΟΣ, ISMNI.

Search